QR-koodilaatan asennusohjeet sekä oheispalvelut

 

QR-koodilaatan asennus

QR-koodin sisältävään teräslaattaan on asennettu kiinnikkeet, tapit, jotka voidaan irroittaa levykkeestä porausreikien merkkausta ja levyn asemoimista varten. Laatan kiinnitys tehdään poraamalla 1,5–2 cm syvät reiät muistokiveen käyttäen iskuporakonetta (esim. akkuiskuporakone) sekä 5 mm halkaisijaltaan olevaa kiviporanterää. Terälaatassa kiinni olevat tapit liimataan kiveen porattuihin reikiin kaksikomponenttiliimalla tai liimamassalla. Reiän poraaminen onnistuu myös ilman iskuporakonetta timanttiporanterällä. Timanttiporanterässä ei ole terävää ohjainkärkeä ja se muistuttaa putkiholkkia. Tee reiän alku 5mm kiviporanterällä ja jatka sitten 5mm  timanttiporanterällä. Timanttiporanterää on hyvä jäähdyttää porauksen aikana vedellä. Reiän syvyydeksi riittää 1,5 cm.

QR-koodinlukija

Useissa puhelinmalleissa, kuten NOKIAN puhelimissa, on valmiina QR-koodin lukuohjelma. Lataa sovellus oman puhelintyyppisi online-kaupasta
hakusanoilla QR reader. Android-puhelimiin (SAMSUNG) voit ladata ilmaiseksi esimerkiksi i-nigma -sovelluksen.


Kirjoituspalvelu

Mikäli tarvitset apua profiilisi sisällön tuottamiseen, QR-memo tarjoaa oheispalveluina sekä kirjoitus- että tekstien editointipalvelua. Voit lähettää meille läheistäsi koskevaa aineistoa, joka kootaan yhtenäiseksi, johdonmukaiseksi kokonaisuudeksi QR-memo-sivustolle. Aineistoa käsitellään luottamuksella, ja valmis kokonaisuus tarkistutetaan aina profiilin tilaajalla ennen sen julkaisemista. 
Sivukohtaisen kirjoituspalvelun hinta on 17 euroa / sivu + alv 24 % (sivu = 1800 merkkiä, sisältäen välilyönnit). Laajemman materiaalin editointi veloitetaan tuntitaksana 38 euroa / tunti + alv 24%. Laskutus perustuu joko tunti- tai sivukohtaiseen hintaan – kumpi tahansa tulee asiakkaalle edullisemmaksi.

Lisätiedot ja tilaukset yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse info@qrmemo.fi.